Om vores elev- og lærlinge­indsats

- Fokus på faglig sparring og personlig støtte

 

I Aarsleff har vi et overordnet mål om, at der i vores medarbejderstab skal være 10 procent lærlinge og elever på tværs af hele koncernen.

Vi er godt på vej mod målet, og vi arbejder løbende på at gøre Aarsleff til en endnu mere attraktiv læreplads. Vi har fokus på diversitet og mangfoldighed og arbejder aktivt på at skabe en inkluderende arbejdsplads, hvor alle har lige muligheder for at udvikle sig og bidrage.

For at sikre vores anlægs- og bygningsstruktørlærlinge både faglig sparring og personlig støtte har Aarsleff Anlæg & Byggeri ansat en lærlingekoordinator med ti års erfaring som struktørfaglærer. Lærlingekoordinatoren står klar med fx lektiehjælp og træning op til svendeprøven. Det er desuden lærlingekoordinatoren, der arrangerer den årlige lærlingedag, hvor alle lærlinge på tværs af landet mødes til en dag med både fagligt og socialt indhold. 

I løbet af læretiden får lærlingen besøg på skolen af lærlingekoordinatoren eller lærlingens formand. Disse besøg giver os en værdifuld mulighed for at observere uddannelsesmiljøet, vurdere lærlingens trivsel og eventuelt drøfte den faglige udvikling med en faglærer.

Ordblindhed er ingen hindring

Hos Aarsleff er ordblindhed ikke en barriere for at blive lærling. Vi sørger for de nødvendige hjælpemidler, hvis ikke skolen stiller disse til rådighed. Derudover er det muligt at få ekstra tid under skoleopholdet, fx ved svendeprøven.

Vi ønsker at holde fast i vores dygtige lærlinge, når de står med svendebrevet i hånden. Vi tilbyder derfor forskellige muligheder for efteruddannelse, så det også efter endt uddannelse er muligt at fortsætte sin faglige og personlige udvikling.

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om Aarsleff som læreplads, er du velkommen til at kontakte vores lærlingekoordinator.